Kadıköy Göztepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : (0216) 566 92 67
Belgegeçer : (0216) 000 00 00
WEB https://kadikoygoztepemtal.meb.k12.tr
Adres : GÖZTEPE MAH. MUSTAFA KAYA SK. GÖZTEPE MESLEKİ VE TEKNİL ANADOLU LİSESİ NO: 15 İÇ KAPI NO: 1 KADIKÖY / İSTANBUL
VİZYON : Yurtiçi ve uluslararası kalifiye eleman ihtiyacını karşılamak için ilk akla gelen ortaöğretim kurumu olmak, modern eğitim fırsatları ile donatılmış bir ortamda bilimsel düşünebilen, problem çözme kabiliyetini edinmiş, kültürel değerlerine sahip çıkan, erdemli ve varlığıyla bulunduğu topluma değer katan çağdaş gençler yetiştirmek.
MİSYON : Ülkemizin gelişimine katkı sağlamak üzere bünyemizdeki alanlarda kalifiye eleman ihtiyacını karşılayacak öğrenciler yetiştirmek,
BAŞARILAR : Okulumuzun akademik, spor, resim , makale-kompozisyon ve proje alanlarında bir çok derecesi bulunmaktadır.

Isınma : Doğalgaz Merkezi Sistem
Servis :
Ulaşım : Okulumuz Marmaray Göztepe Durağına 5 Dk. Minibüs Yoluna 2 Dk. yürüme mesafesindedir. Kadıköy yönünden gelen tüm minibüsler ve belediye otobüsleri , Ümraniyeden 14B,14ES, 20K, Üsküdardan 2 numaraya binip göztepe ssk hastanesi durağında inilecektir. Okulumuz Faik Reşit Unat Ortaokulunun hemen arkasındadır.
Yerleşim Yeri : Göztepe SSK hastanesi ve Özgürlük Parkı Arasında, Faik Reşit Unat Ortaokulunun hemen arkasındadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 3km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :